m

m
m

2011. augusztus 18., csütörtök

Csibetábor - Balatonakali

A száz fős csapat!
Az elmúlt négy napban Balatonakalin voltunk a Sztehlo Gábor Evangélikus Oktatási Központ leendő kilencedikeseivel egy táborban. Sokan elmondták, hogy nem kis szorongással jöttek, mert ismeretlen volt számukra egy egyházi iskola légköre. Hála Istennek ezek a félelmek nagyon gyorsan elmúltak és egy fantasztikus hangulatú tábort élhettünk át együtt. Jókat beszélgettünk, játszottunk, áhítatok szóltak a tékozló fiú példázatáról. Aminek igazán örültünk, hogy a gyerekek nagyon szívesen énekeltek Deák Gabi vezetésével és nagyon nyitottak voltak, válaszul a pedagógusok nyitottságára és szeretetére.


Kedden délután vendégünk volt Pintér Béla, aki a legismertebb keresztény könnyűzenész Magyarországon. Zenéjével és személyiségével megszólította a gyermekeket. Ennek köszönhető, hogy a zene után kötetlen beszélgetést szerveztünk, ahová csak azokat vártuk, akik szívesen részt vettek az alkalmon. Nagy öröm volt számomra, hogy több, mint 50 fiatal vett részt ezen a kötetlen beszélgetésen.
 
(Ahogy ígértem: Itt találjátok Pintér Béla egyik koncertjét két részletben:
http://www.golgota.tv/?p=14771
Augusztus 27. -én szombaton lesz Pintér Béla koncert Pesten. Ha érdekel valakit, szívesen szervezünk egy közös utat a koncertre:
Helyszín: Budapest, Népstadionkert, Szoborpark) 


Béla zenéje megragadta a fiatalokat - nem csak a fülük, hanem a lelkük is!

A tábor teljes idejében sok - sok vetélkedő volt, - Dr. Grünvald Mária szervezésében és vezetésével - amelyben négy csapat küzdött a győzelemért. Végül szoros csatában a "Szuper csibék" csapata győzőtt. A képen a nyeremény torták, a "szigorú" :-) zsűri és a győztes csapat oklevele látható.

A "szigorú" zsűri



Isten áldása kísérjen benneteket a nyári szünet hátralevő napjaiban!

"Áldjon meg téged az Úr!"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése