m

m
m

2013. február 19., kedd

Négy pillanatkép a hétköznapokról

Négy apró momentumot szeretnék megosztani veletek a hétköznapjainkból.

1. Ma újabb három végzős fiatallal látogattam el az általános iskolába, hogy ott diákokkal beszélgessünk. Egy közös felvezetés után három 13. B osztályos fiú - Király Ádám, Király Márk és Majoros Matyi -  beszélgetett több hetedik osztályos gyerekkel. 

2. Két hete működik az IFICLUB a gimnázium első emeletén. Hétközben is sokan járnak a nagyszünetbe csocsózni, de a klub elsődleges célját péntekenként éri el: délután 14.00 órától jönnek a fiatalok játszani, beszélgetni, gitározni, uzsonnázni és sakkozni. 

3. Az óvodai hittanfoglalkozáson nem csak megtanulták a gyerekek a kánai menyegző történetét, hanem el is játszották! A képen a boldog menyasszony és vőlegény. :-)



4. Szegedi Anikó szomatópedagógus 10 részből álló sorozatot tart a 12. évfolyamos hittanórákon. A téma a fogyatékkal élő emberek megismerése, elfogadása, segítése. (Anikó a Pető Intézet munkatársaként rengeteg tapasztalatot szerzett ezen a területen.) A képen azok a plakátok láthatók, amelyeket a különböző csoportok készítettek az órán.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése