m

m
m

2011. december 17., szombat

Teve és új istentisztelet Pestszentlőrincen

Sziasztok!

1. Ma tartjuk a TEVE IFI idei utolsó alkalmát, erre mindenkit szeretettel várok!
A következő évtől annyi változás lesz, hogy szombat helyett PÉNTEKENKÉNT, fogunk összejönni, a szokott időben 16.00 órakor. 
Hála Istennek már többen járnak a gimnáziumból is erre az alkalomra, reménység szerint így még több fiatalt el tudunk majd érni. (Többen más kerületekből jönnek, nekik egyszerűbb, ha nem kell másnap messziről visszajönni.)

2. Januártól egy új istentiszteleti formát szeretnénk elindítani a gyülekezet és az iskola közös szolgálatában. Az istentisztelet liturgiája és zenei világa (keresztény könnyűzene) erőteljesen szeretné megszólítani a fiatalokat.
Célom azoknak a fiataloknak az összeforgása, akik a megszokottól kicsit más keretek között szeretnének énekelni, imádkozni, igét hallgatni. Várunk olyanokat is, akik nem tartoznak semelyik keresztény közösséghez!

Az első alkalom január 22. -én vasárnap 16.00 órától lesz. (egyelőre havonta tervezzük, de szeptembertől szeretnék átállni a kéthetenkénti összejövetelekre.)
Kezdetben vendégzenészekkel fogjuk megoldani a szolgálatokat, de remélem hamarosan a diákokból és a gyülekezet fiataljaiból kialakul egy keresztény könnyűzenei együttes. 
Januárban vendégünk lesz K. Tóth László orosházi barátom és zenésztársai - szintén barátaim. 
Ők az igényes - olykor rockos - keresztény könnyűzenei képviselői.

Itt meghallgathatjátok egy korábbi formációjuk szolgálatát - Békéscsabán  az iskola csendesnapján:


(Remélem a teljes suli előtt is lesz szolgálatuk tavasszal: szabadtér, 600 fiatal, jó zene - a többi a Szentlélek munkája. :-)


BŐVEBB INFORMÁCIÓK ITT OLVASHATÓK:
http://iskolalelkesz.blogspot.com/2011/11/remenyseg-istentisztelet.html



1 megjegyzés:

  1. Kittiék is egyre ügyesebbek :D lassan egyszerübb dalokkal kisközösségben vagy a TEVE-klubban bevethetőek lesznek :D

    VálaszTörlés