m

m
m

2014. február 23., vasárnap

Menyasszonyi ruhák ajándékba

Az elmúlt héten 30 darab menyasszonyi ruhát kapott iskolánk ajándékba az "ÉJFÉLI KIÁLTÁS MISSZIÓTÓL"

Ez az adomány óriási segítséget jelent nekünk, hiszen évről - évre több diákunknak okoz gondot a szalagavatói ruhák kibérelése.
A jövőben ezekkel a ruhákkal tudunk segíteni nekik.


Néhány szó a Misszióról: A Misszió névadó vezérigéje a Máté 25.6-ból származik: „Éjfélkor aztán kiáltás hangzott: Íme, a vőlegény! Jöjjetek a fogadására!” Az alapítónak, Wim Malgónak ez az ige adott útmutatást az egész életen át végzett szolgálatához. Ennek az igének a szellemében végezik felekezetközi szolgálatukat. Magyarországon és a Kárpát-medencében több mint 20 éve.

Az Éjféli Kiáltás Misszió célja, hogy Jézus Krisztus evangéliumát szerte a világon terjessze, felhívja a figyelmet az Úr közeli eljövetelére és az erre utaló bibliai próféciákra. Erősítse a keresztyéni erkölcsöt az emberek egymás közötti szeretetet.

Céljuk továbbá a zsidó nép, Isten választott népének erkölcsi támogatása és az antiszemitizmus lerombolása továbbá az, hogy ezáltal felhívják a zsidók figyelmét legnagyobb testvérükre és Messiásukra, Jézus Krisztusra, akinek visszajövetele a küszöbön áll.

Ezenkívül szolgálati területük: gyermek- és ifjúságvédelem; börtönmisszió; hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése; határon innen és túl élő rászorultak ellátása; bel- és külmisszió; kulturális tevékenység; készenléti csoportban való közreműködés.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése